Zenzationella Människor – Et Facto

Fakta om ALLT. Länka till vänner. NYA inlägg, klockan 08. 3360 inlägg. Våga lär mer!

Allie Sherlock, ung gatusångerska som slagit sig fram tidigt…

Sherlock

Ung sångerska som började tidigt med sin musik och haft enorma framgångar. Vem är du sköna Allie?
Allie Sherlock (född i april 2005) är en irländsk sångerska, låtskrivare, gitarrist och busker (gatumusikant). Hon gjorde en video med en cover på Ed Sheeran’s Supermarket Flowers som blev viral på YouTube i juni 2017. Allie har miljontals följare och har blivit ”YouTube”-stjärna. Hon lämnade grundskolan 2016 och satsade på hemskola. .

Skyfall – Adele | Allie Sherlock Cover
https://www.youtube.com/watch?v=KUASFbtSX9E


sherlockk

Unga åren?
Hon är född i Douglas, Cork, Irland, aktiv från år 2016, dvs dryga 11 år :O Allie började spela gitarr första gången 2015, och året innan – 2014 skapades Sherlocks YouTube-kanal. 2015 började hon spela gitarr med sin far Mark Sherlock. Allie har ofta uppträtt på Grafton Street i Dublin. Hon började med att spela på gator och torg – i centrum på orter på Irland.

Hemsida: alliesherlockofficial.com

Uppträdanden?
Hon flög över och uppträdde och samtalade på The Ellen DeGeneres Show 2018. Allie sjöng där låten Million Years Ago av Adele och Perfect av Ed Sheeran på RTÉ One ‘s The Ray D’Arcy Show. Senare 2018 undertecknade hon i Los Angeles ett femårigt kontrakt med Patriot Records, som ägs av One Republic- sångaren Ryan Tedder. Han hade sett hennes videor på Instagram. Tedder är en mycket respekterad och känd musikproducent och har skrivit låtar med artister som Ed Sheeran, Adele, Beyonce, U2 och Paul McCartney. Hennes debutalbum släpptes i början av 2019.


Allie Sherlock – Million Years Ago (Official Music Video)
https://www.youtube.com/watch?v=crEj2LaHbNs

2020?
I juni spelade hon med RTÉ Concert Orchestra som en del av det sista avsnittet av RTÉ:s Home School Hub. Detta år var hon även en del av ett kollektiv av kvinnliga artister som kallades ”Irish Women in Harmony”, som spelade in en version av Dreams till stöd för en välgörenhetsorganisation som stödjer – de som utsätts för våld i hemmet.

Se videos med henne
http://alliesherlockofficial.com/videos/

sherlockallie

Nuitid?
Covid-19 påverkar säkert flera artister, men Allie Sherlock spelar regelbundet på populära centra i Dublin och hennes hemstad Cork. Hon har gjort covers av artister som Ed Sheeran, Adele, Sia, Bruno Mars, George Ezra och Shawn Mendes. Allie fortsätter att öva sin musik och skapa originallåtar som hon kommer att släppa de med Tedder. Hon kommer att ha många kommande spelningar runt Irland och utomlands under det kommande året, tror hon.

Mer?
Allie fokuserar nu på sina akademiker-studier, hennes far vill inte att hon ska bli en artist i så unga år utan en utbildning, han vill att hon ska fortsätta sina studier först och sedan göra en karriär som musikartist. Och hennes nämn lär vi ser mer av ❤

Källor:
en.wikipeida.org
youtube.com
alliesherlockofficial.com
famousbirthdays.com
thefamouspeople.com


CORONA:
Tänk på alla: Handhygien, håll avstånd, hosta i armvecken och var försiktig,
covid-19 som ökar.

Blogginlägget nedskrivet 3/12-20
Obs som objektiv så är ÅSIKTER andras (om inget annat nämns).

Författare: zenzajannen

Intresserad av allt. Nyfiken sökare :)

Kommentarer är stängda.