Zenzationella Människor Et Facto

Fakta om ALLT. Länka till vänner. NYA inlägg, klockan 08! 3100 inlägg. Våga lär mer år 2023!

Vem är TV4:s nyhetsankare Matilda Boza som snart ska bli mamma….?

matilda-boza

Ny, saklig och charmig, ja det är Matilda som väntar tillökning med maken Jonathan Boza – de väntar sitt första barn tillsammans.

Journalisten Matilda Beatrice Linnéa Boza föddes i oktober år 1991 och är idag 31 år gammal. I februari 2023 år väntar de – en son. De bor i en sekelskifteslägenhet i Stockholm, en rymlig tvåa på 71 kvadrat i Vasastan.

matilda-bozagrav

På sociala medier är Matilda aktiv, i alla fall när det gäller Instagram. Där har hon över 3 000 följare. Matilda delar med sig av både arbetsrelaterade men även privata inlägg. Och stöttas ofta av sina följare i form av likes och kommentarer.

Matilda och maken Jonathan gifte sig sommaren 2019. Och det var minst sagt romantiskt. Bröllopet ägde nämligen rum i Italien. Matilda och maken har hängt ihop sedan de var 15 år.

Vän med?
På både Matilda och Sofia Geites, en annan TV4 profil, Instagram kan man se att de spenderar tid med varandra även utanför jobbet och har semestrat ihop.

Aktuell: TV4-profil. Nyhetsuppläsare i TV4 Nyheterna och ”Nyhetsmorgon”, som även vikarierat som programledare och synts i ”Efter fem”.

matildabioza34

”Vad barnet ska heta?
Jag är kvarts colombian, min man halvmexikan, så det blir något som funkar både på svenska och spanska utan Å, Ä eller Ö.”

Källor:
tv4.se
instagram.com
hant.se
mrkoll.se
svenskdam.se
femina.se

Blogginlägget nedskrivet 13/10-22. Obs som objektiv så är ÅSIKTER andras (om inget annat nämns). Ev skrivfel kan ske pga utländska källor.

Författare: zenzajannen

Intresserad av allt. Nyfiken sökare :)

Kommentarer är stängda.