Zenzationella Människor Et Facto

Fakta om ALLT. Länka till vänner. NYA inlägg, klockan 08 -MINST 4-5 GGR VECKAN! 2800 inlägg. Carpe diem.

Adolf Hitlers självmord eller flykt, andra som mötte honom då…?

hitlkrespfilm3

Jag har skrivit om Führern och hans eventuella flykt, att han skulle ha planlagt den och lurat alla med ett fåtal invigda. Många håller såklart fast vid hans självmord, jag ser det som att ”oddsen är för det förslaget, men kan vara fel”. Läs den delen om hans död. Andra världskriget hade upphört.

Länk om Hitlers död:
Adolf Hitler – dog han verkligen i bunkern? Det som talar emot…?
https://zenzafacta.wordpress.com/2021/07/16/adolf-hitler-dog-han-verkligen-i-bunkern-det-som-talar-emot/

Nya tankar?
Andra världskriget hade upphört när en före detta nazistiskt underrättelsetjänsteman vid namn Magda Zeitfeld hade erbjudit sina tjänster till USA:s regering. Hon hade överlämnat sig till överste Kevin Stapleford, som då var en av de högst rankade medlemmarna i OSS (Allied Intelligence). Magda var väl bekant med Hitler. Hon hade övervakat ett program som förändrade utseendet på fyra män så att de liknade Hitler. En del av arbetet hade utförts på hennes familjs klinik.

hotsthitlkop

Magda hävdade att de fyra männen alla hade samma längd och kroppsform som Hitler, och genom användning av implantat och olika kirurgiska ingrepp förändrades deras ansiktsdrag för att se ut som Hitler. Dessa män instruerades sedan om rörelse såväl som talmönster. De behärskade hans distinkta gång och de behärskade hans mjuka talade samtalsstil. Men ingen kunde läras att efterlikna hans tal och röst perfekt, således kunde dessa ”kopior” endast användas för privata möten och framträdanden där Hitler inte skulle förväntas fortsätta utbyta åsikter eller samtal med de närvarande.

Talen?
I själva verket höll Hitler aldrig ett offentligt tal efter hösten 1943 och mycket av hans personliga personal omfördelades också.

hotsAdolf Hitlerrare

Ett annat intressant faktum är att SS genomförde en raid två veckor efter att de tre männen lämnade kliniken. Under denna raid dödades hela personalen inklusive Magdas far och hennes bror brutalt och kliniken brändes till grund. Alla register brändes på kliniken. Märkligheter?

Knepigheterna:
Det är känt att under det sista året av kriget förstördes Hitlers medicinska journaler, och alla läkare som sett honom försvann mystiskt. Det enda undantaget var en ung tandläkarassistent som kallades in för att hjälpa en tandläkare med att rengöra Hitlers tänder två gånger.

Det finns människor som påstår att Hitlers farfar var jude. Men det mest framträdande beviset anses de sovjetiska bilder av en kropp med tandborste-mustasch (identifierad som Gustav Weler), som hittades i Rikskansleriets trädgård i efterdyningarna av slaget vid Berlin, under vilken Hitler begick självmord. Weler sägs ha arbetat i Reich Chancellery, kanske som kock, och ofta vid Führerns sida.

hotstadolf-hitler

Gåtan olöst och diverse myter gör det svårt att finna mer med sanningshalt, men vem vet, dokument eller äldre foton kan dyka upp?

Källor:
sv.mydailyselfmotivation.com
thescoopoftheday.wordpress.com
deanthebard.com
oph.fi
fordlist.ru
pinterest.se
it.m.wikipedia.org
reddit.com
iwm.org.uk
greelane.com
en.wikipedia.org


Om covid-19
Tänk på alla: Handhygien, avstånd och använd gärna munskydd – vaccinets hållbarhet i tid ej känd ännu. Blogginlägget nedskrivet 19/7-21

Obs som objektiv så är ÅSIKTER andras (om inget annat nämns).

Författare: zenzajannen

Intresserad av allt. Nyfiken sökare :)

Kommentarer är stängda.