Zenzationella Människor Et Facto

Fakta om ALLT. Länka till vänner. NYA inlägg, klockan 08! 3100 inlägg. Våga lär mer år 2023!

Arusha Roo Irvine är så charmig i antikprogrammet Antiques Roadshow, så – vem är du…?

Arusha Roo Irvine

Kvinnan vi mött i programmet är inte lätt finna information om, så då måste jag se vad som finns. Namnet Arusha Roo Irvine, 1,55 meter, som privat tillsammans med sin man äger en antikvitetsbutik i Kilcreggan, Skottland – var nervös inför sitt jobb som expert. Trots att hon är oerhört upptagen är Roo mycket nöjd med sin nya TV-roll.

Arusha:
”Vi arbetar från gryningen och då kommer du hem rätt sent, men det är fantastiskt eftersom vi alla gör det vi älskar. Jakt på antikviteter, vi reser över hela landet och träffar nya människor.”

Arusha Roo Irvine2 💟

Butiken har de drivit i nu ungefär 7 år. Hemmet ligger på den vackra västkusten i Skottland, i den pittoreska byn Kilcreggan i Argyll-Rowy. De har också en vild katt. Nja, tydligen två Maine Coon-katter. Mannen Mark driver ett alternativt företag i sitt hus som heter Kilcreggan Guitars. Det är ett litet företag som servar alla typer av gitarrer från de som använts och nyare. Han ska ha spelat gitarr i 40 år och de gifte sig i oktober 2012.

Arusha Roo Irvine44

Arusha har erfarenhet av marknadsföring, numer har hon slutat inom det nuvarande affärsområdet efter en familjetragedi. Hon är av syd-asiatiskt ursprung, de flesta kallar henne ”Roo” – och hon upptäcktes, kan vissa säga, ”sent i livet” som TV-expert och presentatör – säger hon, ”jag föredrar att tro att det var ”just in time!” Det var hög tid 🙂 Arusha är en expert som har spelat regelbundet med – Antiques Road Trip, Bargain Hunt och Flipping Profit tidigare.

Arusha Roo Irvine1

Vad hände henne?
År 2013 dog ”hennes underbara pappa”.
”Jag var hjärtbruten och kände mig helt ensam. Och sedan bara tre veckor senare förlorade min man Mark också sin far efter en lång kamp med cancer. Vi gick bort från våra ledande jobb och fokuserade på att ta hand om våra ensamma mammor.

Jag hade alltid älskat antikviteter och hade utvecklat ett starkt öga så min man föreslog att vi skulle gå för det – och Kilcreggan Antiques föddes. Från några av mina mörkaste dagar kom en ängel med ljus. Ödet?

Arusha Roo Irvine5 👌🤪

Arusha, känd som ”Roo” Irvine, tog sina fans från Road Trip antikviteter och hon ansågs vara en potentiell talang för BBC-filmteam som besökte hennes butik 2015. Dessutom beskriver Roo sig som en mat- och glassälskare som – är hjärtligt fascinerad av detta.

Arusha Roo Irvine111

Roo skriver också om antikviteter för flera publikationer, inklusive Scotland Correspondent och några lokala månadstidningar. Andra passioner för Roo är musik och mode. Tittarna vet att Roo-klänningar ”ibland är ett unikt mode”. Men när hon inte tycker om att klä sig, finns hon ofta i köket och lagar fantastiska curryrätter till sina vänner.

På Instagram läste jag från juli-20. ”Kära vänner, jag är mycket glad över att berätta de stora nyheterna nedan. Det visar sig, du vet aldrig vad varje dag har i beredskap för dig och vilken väg ditt liv kommer att ta. Sluta aldrig drömma! Mycket kärlek till er alla. Så glad att få vara en del av teamet Limelight!”

Påläst förstår jag att det är hennes antikvitetsaffär som får en ”affärspartner i team Limelight!”. Stort – och en dams ålder frågar man ej om – eftersom det ingenstans står. Men vi kan se och tro själva… 🙂 Bilden där Roo är med en man – är från programmet, de som satsar om att få mest i vinst på sina fynd vid auktionen efter.

♥️

Källor:
rooirvine.co.uk
ncertpoint.com
ealitytitbit.com
ans-wer.com
sundaypost.com
express.co.uk
marathi.tv
limelightmanagement.com
thelochsidepress.com

Blogginlägget nedskrivet 3/9-20

Obs som objektiv så är ÅSIKTER andras (om inget annat nämns).

Författare: zenzajannen

Intresserad av allt. Nyfiken sökare :)

Kommentarer är stängda.