Zenzationella Människor Et Facto

Lär dig mer om allt – fakta för alla

I en annan del av Köping, med Mats som”klippa”…

matskorv

Trevliga fyrtalet vi ser i TV igen består som de flesta vet av Mats, Linda, Tobbe och Micke eller mer korrekt: Mikael ”Micke” Wiseby , Torbjörn ”Tobbe” Jonsson och Linda Hammar och så – Mats Halvarsson. Mats är en av de fyra huvudpersoner som blev känd från tv-serien en annan del av Köping som nu tio år senare är tillbaka i rutan igen.

Vem är Mats?
Mats är något av gruppboendets ledare och storebror – en klippa som alltid ställer upp. Han är runt 44 år, han jobbar på Tunadal. Han ”packar skruvar och gardindelar, fem och fem i små påsar till Hasta. Det går bra, men ibland blir jag trött. (juni-16)”

Han åker med sin epa-traktror till jobbet, som bytt lokaler, men cyklar om det ej är dåligt väder. Han har jobbat där 4,5 år. Hans Volvo har stadens häftigaste ljudanläggning enligt honom själv!

Mats Halvarsson är en man av få ord, är uppvuxen i Fagersta. Han trivs i Köping för att det finns mycket att göra.
Hobbies:
Bowla och bada på Malmön och Krillan.

Om kärlek?
” Nej, det går inte alls. Ingen särskild dam just nu.”
Uppdaterad så verkar han vilja ha chans på en kvinna vid namn Michaela. Tydligen väntar han på svar. Han var ju tidigare ihop med Linda Hammar, som numer är förlovad med charmören och fästmannen Lars-Åke (som gärna ger bort blommor).

I en annan del av Köping är en svensk dokumentärserie som började sändas 2007 på TV4. Serien skildrar livet på ett gruppboende för utvecklingsstörda i Köping och har hyllats av både kritiker och andra. Låten som hörs i signaturen – är Make Your Own Kind Of Music av ”Mama” Cass Elliot från 1969, hon från The Mamas and The Papas.”

köpingsganget

Inspelningen går ut på att följa dessa fyra, men väljer sommaren och teamet bor i närheten. Klippningen är viktig, man kan tro det är flera olika dagar, men mycket spelas in och delas. En serie som de flesta tycker om, framför allt är det nyttigt lära sig, att vi alla är lika. Tobbe har blivit riktig kändis p.g.a. sitt kaffedrickande så numer vill han ha mer lugn och ro. TV4 med reklam gör att ett avsnitt på 30 min. blir knappt 20 min? Ganska dåligt jobbat…

Källor:
bblat.se
sv.wikipedia.org
fagersta-posten.se
hd.se
dagen.se
sydostran.se

intressant.se/intressant

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Annonser

Författare: zenzajannen

Intresserad av allt. Nyfiken sökare :)

Kommentarer inaktiverade.