Zenzationella Människor Et Facto

Lär dig mer om allt – fakta för alla

Sandra Redlaff duktig skådespelare, syns i thrillerserien Innan vi dör…

Söt och välspelande har vi sett henne i SVT, vem är denna unga dam, snart 30 år? Sandra Sylvia Redlaff, född i slutet av maj 1987 i Karlskrona, är en svensk skådespelare och sångerska. Sandra är aktuell som sagts i en av huvudrollerna i thrillerserien ”Innan vi dör” som är en samproduktion mellan SVT, B-REEL och tyska ZDF. Sandra Redlaff, som har polskt och engelskt ursprung, växte upp i Kristianstad där hon gick teaterlinjen vid Christian IV:s gymnasium.

Sandra är utbildad vid Skara Skolscen 2009-2011, samt Teaterhögskolan i Malmö från 2011 – hon tog examen 2014. Hon har alltid haft en stark dragning till scenkonsten och har inte bara ägnat sig åt film, teater, musik, dans utan även åt andra konstformer. Sandra har även varit med om att starta de fria grupperna ”Livsartisterna” och ”Teater Buzka” i Kristianstad.

Sandras föräldrar är från Polen och hon berättar att det inte råder någon tvekan om att det finns flera kulturella skillnader mellan Sverige och Polen, tempo, temperament och atmosfär för att nämna några. Sandra talar flytande polska, men känner inte att hon hör hemma i Polen. Hon känner sig svensk men upplever ändå inte alltid att hon hör hemma här.

sandra11

Redlaff har medverkat i ett flertal teater-, musik- och musikalproduktioner. På scenen har hon synts i uppsättningar som Stulna Juveler och Blodsbröder på Kulturhuset Stadsteatern, Den svenska apans 100 röda drömmar i Malmö samt Turteatern i Kärrtorp, Burning Woman och Kommunens dagar på Bryggeriteatern i Malmö, Bless och Det finns inga fattiga barn på Månteatern i Lund samt i Tolvskillingsoperan på Malmö stadsteater. Mycket blir det 🙂

Sandras hemsida: www.sandraredlaff.se

Hon har gjort musikaler som Cats, Oliver Twist och I hetaste laget på Kristianstads Stadsteater och har medverkat i film- och tv-produktioner som SVT:s Leif GW Persson-serie Den fjärde mannen (2014), BBC:s Wallander – The Troubled Man (2015) och Origin (2016).

Teater, TV i mängd, Sandra erhöll 2014 stipendium från Anders Sandrews Stiftelse och Familjen Gustaf Tobissons Stipendiefond. Familjen består av föräldrar, pojkvän och hunden Wilson kan man läsa. En kvinna vi lär se mer av…

Källor:
sv.wikipedia.org
sandraredlaff.se
kristianstadsbladet.se
imdb.com
filmtopp.se

intressant.se/intressant

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Annonser

Författare: zenzajannen

Intresserad av allt. Nyfiken sökare :)

Kommentarer inaktiverade.