Zenzationella Människor Et Facto

Lär dig mer om allt – fakta för alla

Elvis var far och – namnen på sju som kan vara hans barn? Del 2 av 2.

Spännande om Elvis, eventuella barn. Kvinnor samlas ju ofta kring idoler och vem vet vad?

Så – 2011 kan man läsa vidare. ”Lisa Johansen, född i Finland 1966 som Sari Marrjatta Nikula hävdar att hon i själva verket inte alls heter varken Sari eller Lisa utan Lisa-Marie Presley och är Elvis Presleys dotter. Jag har nu suttit och läst igenom lite av hennes biografi.

Hennes sanning är följande. Hon föddes i USA och växte upp på Graceland. Redan när hon var liten så fick hon lära sig finska och svenska. Detta för att Elvis var rädd att hon skulle kidnappas och att om hon pratade skandinaviska med kidnapparna skulle dom tro att dom tagit fel barn.

När Elvis dog så skickade “mamma” Priscilla Presley henne till Elvis avlägsna släktingar i Sverige. Detta för att skydda henne från kidnappare. Hon ringde till Sari/Lisa fram till hennes femtonde år men sedan slutade samtalen. OCH – enligt Sari/Lisa så dök Elvis upp i Sverige några månader efter hans officiella död för att vara med henne. Han byggde också en kopia av Graceland i närheten av hennes hem. Dock tycks ingen ha sett denna byggnad som väl ändå skulle ses som ganska spektakulär med svenska mått mätt.”

Lisas finska mamma tycks dock ha varit helt ovetande om denna bok och hennes kommentar var, ”Jag är så ledsen för min dotter. Det är inte för intet man får känslan av att mamman är bedrövad att se att hennes dotter lever i en fantasivärld.”

Hennes nuvarande make Alexander håller stenhårt på sin fru och en annan som tror benhårt på Sari/Lisa är Bill Beeny, ägaren av “Elvis is alive”-museumet. Såväl han som Sari/Lisa hävdar att Elvis lever och att han hör av sig till henne emellanåt. Detta var för några år sedan när stämningen var aktuell.

”Att en världsstjärna skulle kunna ha ett okänt barn är inte märkligt i sig, men hennes historia är i mina ögon aningen fantasifull”. Själv tänker jag på Jimi Hendrix.

Ett forum där detta diskuteras, hade följande information. ”Lisa Marie Presley är tänkt att vara Elvis Presleys enda unge – men kungen av Rock ‘n’ Roll chock är han ska vara far till SJU barn före sin tragiska tidig död vid 42 års ålder! National Enquirer genomförde en omfattande två års världsutredning. Och de häpnadsväckande resultaten har verifierats av DNA-test, födelsebevis, personlig korrespondens, check av kvitton och vittnesmål! ”Detta är en otrolig upptäckt”, säger en källa nära Presley klanen. Vilka bevis som hör till vem kan jag ej se, det kan vara ”sekretess”.

”Och det är ett som är säkert att mamma Priscilla och dottern Lisa Marie är rasande.  Lisa Marie är juridiskt erkänd som Elvis enda barn och arvingen av hans jättestora förmögenhet.” Enquireren har avslöjat namn och uppgifter om Elvis förlorade pojkar och flickor…

Först på listan över Elvis ”kärleksbarn” är Deborah Givone Presley, ca 60. Det ska vara en tvåårig romans med Deborahs mamma, Barbara Young, som träffade då okända Elvis på Charlotte, NC, inspelningsstudio.

Kärleksbarn nummer två är tänkt som Desiree Romaine Presley, 58 år ca. En tidigare modell, bor i LA och blev hemligt invlverad i en affär med Elvis och Desirees mamma Lucy de Barbin. Det har hävdats att mamman träffade Elvis 1953 nära Shreveport. Märkligt nog, visar Desiree födelsebevis att hennes far – är Randolph Presley, en 30-årig civilingenjör vid Oklahoma City Tinker Air Force Base. Men efter omfattande kontroller, hävdar NE att militären inga uppgifter har om en Randolph Presley.

Nästa – Elvis ”påstådda sonen”, John Smith, 55 på bild. Smith, countrysångare, låtskrivare och författare, blev faktiskt en del av Presley-klanen. Det påstås att Smiths mor Zona Marie Roach, också skrev John som kusin till Elvis.

jsmithsonelvis

Candy Jo Fuller, 59, dotter till Gloria Lahrs, Shreveport, skådespelerska som använde artistnamnet ”Terri Taylor.” Ska ha följt med Elvis till ett hotell efter en konsert 1957 som resulterade i födelsen av dottern Candy.

Nämnd är en annan son, Dieter, 57, ett engångs-tillfälle, i Tyskland 1958. Hans mamma, Ingrid, 16 år då, vid tidpunkten påstår hon att hon träffade sångaren i staden och senare besökte hans hyrda hem i Bad Nauheim. Dieter insisterar på DNA-test som bevisar att han är Elvis Presleys son! Enligt uppgifter ska Kungen ha haft koll på sina barn på håll – och ofta gav dem hemliga ekonomiskt stöd.

Leroy Kuzma, 33 år (död) är en påstådd son som avled 1994. Elvis ”träffade” Leroys mamma, Margot Heine Kuzma, på ett Frankfurt-café där hon sjöng i augusti 1959. Kuzma hävdar att hon och Elvis hade en ”affär” i en lägenhet som Elvis hade hyrt för henne.

Ännu pågår sökande och tester, oavsett så är det väl ej omöjligt och det kan ha tystats ner. Många artister har samma öden. Vad man tror på är ens egen uppfattning. Bilder på Lisa och Priscilla samt John, eventuell son.

Källor:
aftonbladet.se
cattasbubbla.se
nationalenquirer.com
sv.wikipedia.org
memphis.about.com
hollywoodnewsdaily.com

intressant.se/intressant

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Annonser

Författare: zenzajannen

Intresserad av allt. Nyfiken sökare :)

Kommentarer inaktiverade.