Zenzationella Människor Et Facto

Lär dig mer om allt – fakta för alla

Gunilla Persson, den omtalade Hollywoodfrun, kunde varit fru Hallström?

3 kommentarer

gperssonleg

Gunilla hörs och syns i media, hon är ingen ”dussinperson”. Sedan hon hösten 2010 gjorde entré i de svenska vardagsrummen har hon varit rubrikernas drottning. Hur stämmer det vi läst, hon var faktiskt en skönhet som ung modell.

Gunilla är/var alltså mannekäng, är född sista december 1958, i Norrköping, men redan som flicka hamnade hon i den lilla sörmländska orten Högsjö utanför Vingåker där hon växte upp. Hon var gift med Stephen Linville. Hennes föräldrar: Iris Persson, Nils-Erik Persson. Barn: Erika Persson, född augusti 2002. Dottern fick Gunilla Persson med en ”hemlig man”. Hon har aldrig berättat något namn utan vill ha det hemligt, men hon var omsvärmad och blev gravid i slutet av 2001.

Hon har tidigare arbetat som reseledare och modell, hon började sin karriär på Sveriges Radio, där hon arbetade som presentatör av en timmes kändisunderhållning, show och intervjuer med kändisar.

Gunilla misslyckades två gånger med att ta sig in på scenskolan så hon valde ett stickspår och började läsa på Poppius journalistskola, parallellt med studier i franska och spanska på universitetet. Som frilansande journalist gjorde hon senare programmen som nämnts med porträtt av olika kulturpersonligheter

I slutet av 1970 flyttade Persson från Sverige till Dallas, USA, senare flytt till New York där hon bodde under många år. Hon flyttade till Kalifornien för att delta i Svenska Hollywoodfruar, och i början av 2015 tvingades hon lämna Manhattan, New York och sin lägenhet, beordrad av sin hyresvärd.

Hennes år i kändislivet syntes män som brittiska hotellentreprenören Patrick Ellis. Under sina fem år tillsammans levde paret jetsetliv. De delade sin tid mellan Västindien, Monte Carlo, London och New York. Fast hon tycker nu efter att hon i stället borde ha valt den svenska regissören Lasse Hallström, som uppvaktade henne i början av 1990-talet!

gunilla-persson-hollywoodfrua

Det är det största misstaget jag har gjort i mitt kärleksliv. Lasse hade allt som jag sökte i en man. Lasse, Patrick och en ambassadör. Lasse var den som blev argast över mitt tilltag.”
Han sa: ”Om du inte aktar dig kommer du en dag att stå där ensam med ett tomt champagneglas i handen.”

”Jag tror att det är precis vad som hade hänt mig om jag inte hade fått Erika. Hon blev min räddning! Fyra månader innan Gunillas fyrtiofjärde födelsedag kom dottern Erika till världen. Gunilla har aldrig velat prata offentligt om vem dotterns pappa är. Även om hans pengar har försörjt den lilla familjen – har hon alltsedan Erikas födelse varit ensamstående förälder. Men hon har sagt att ”Jag var för farao nästan 44 år när hon föddes. Och jag blev gravid vid första försöket.” Planerat och klart innan?

2011 kunde man läsa om ex-mannen Stephen Linville som berättade om deras stormiga år tillsammans – år som han helt vill glömma.

”Hon förstörde sex år av mitt liv. Jag har inte pratat med henne sedan skilsmässan 1990. Hon var väldigt ivrig att vi skulle gifta oss. Jag trodde det var av kärlek, men numera känns det som om hon bara använde mig för att få ett green card (uppehållstillstånd). Det var nämligen en massa tjat om det. Men hon var överallt utom just hemma, enligt Stephen. Mesta tiden tillbringade Gunilla i Hollywood och New York. Boendes hos andra män enligt honom. Hon sa att hon inte stod ut med att vara gift med någon som var skallig och dessutom medelklass.

”Ändå var det jag som försörjde oss och gjorde allt hushållsarbete. Och hennes humör… Fick hon inte som hon ville kunde hon skrika hela natten. Och jämt skulle hon ha pengar.” Det tog ytterligare tre år innan Stephen fick igenom skilsmässan eftersom han inte fick tag i henne och hon aldrig ville skriva på.

”Det var väldigt genant för mig. Omgivningen pratade och undrade vad jag var för en man eftersom hon inte bodde här. Jag kunde ju inte heller dejta andra. Hon förstörde sex år av mitt liv. Skulle jag se henne i dag skulle jag springa så fort jag kunde.”

Hans ord, bittert eller sant? Är hon den ”ragata” alla skriver om?

Citat Gunilla.
”Det är jättebra att du kräks för då får du upp det här slemmet du har i halsen. Det är Gud som gör så . ” (När dottern kräktes innan hon skulle upp och sjunga.)

Citat av Gunilla : / Det är bra för Erika om hon blir sångerska och KÄND, för då kommer ALLA de bästa skolorna slåss om att ta in henne! /

2014 – Hon vill inte bara bli världsberömd. Utan också en stjärna i humorsuccén ”Solsidan”. Någon skrev att hon måste vara ”galen” och kanske är det så att hon är annorlunda, men galen? Ja? Lurar hon oss? 🙂

Serien visar en konstig inställning till andra ”fruar i Hollywood”, och sin mamma – och dotter. Möten med andra som den ”stora stjärnan hon är” sker ofta med stor uppmärksamhet, samtidigt som hon ”måste vara ekonomisk”. Fotografer, hemhjälp m.fl. sparkar hon gärna framgår tydligt 🙂 Gunilla, den forna modellen, är hon bu eller bä? Jag tycker det ena 🙂

Källor:
expressen.se
en.wikipedia.org
aretrunt.se
pernillawahlgren.se
sv.wikipedia.org
mama.nu

 

Annonser

Författare: zenzajannen

Intresserad av allt. Nyfiken sökare :)

3 thoughts on “Gunilla Persson, den omtalade Hollywoodfrun, kunde varit fru Hallström?

  1. Alla dessa serier, klippt och skuret för att ge tittare något smaskigt 😏 alla har väl sitt att slita med i livet, på och utanför skärmen..

    Liked by 1 person