Zenzationella Människor Et Facto

Lär dig mer om allt – fakta för alla

Sanne Olsson, rak tjej i SVT:s Plus, vågar ställa frågor…

sannenilsson

Hon är den tuffa reportern i Plus för närvarande, som inte ger sig för chefer och andra hon vill ha svar av. Sanne Olsen finns lite info om och egentligen bara ett par bilder, men jag har funnit en del.

Hon heter – Sanne Linnea Olsson, född i februari 1987 i Karlskrona, där hon även växte upp, i Blekinge. Hon är en svensk journalist och bor i Stockholm.

Hennes familj består av mor och far och en bror, Jens, men bor ensam på sin adress.
En bra, ung kvinna men så har hon redan erfarenhet. Hon arbetade i fyra år på Aftonbladet (även webb-tv), så  anställdes hon sommaren 2015 på Expressen.

sanne

Hon övergick senare till en tjänst vid SVT:s konsumentredaktion som programledare för Plus från och med 2016 som sagt och ledde då programmet i par med Mathias Andersson.

Programmet?
Plus är ett svenskt TV-program och konsumentmagasin som produceras av Sveriges Televisions redaktion i Umeå. Från starten hösten 1987 till våren 2010 var Sverker Olofsson programledare, dock med undantag då Anne Lundberg hoppade in som vikarie under slutet av våren 2007.

Josephine Freje före Sanne var också en förmåga med lite av samma egenskaper… Felet TV gör är att man sätter unga förmågor bakom de där som har år av ”erfarenhet” och som har tryggat sin plats. Jag ser på Debatt, Opinion live och inser att de här duktiga skulle få chans visa sig och – de vågar! Lite mer satsning 🙂

Uppdaterat 20/3-18

Mycket lite nytt. Är involverad i ”Plus granskar” på SVT Play. Det hade premiär den 3 oktober 2017, synar företagen som du handlar varor och tjänster av. Sanne och hennes team ifrågasätter marknadsföringen, brutna löften och granskar det finstilta i villkoren. Ännu ogift och boende i lägenhet på 32kvm.

Följ henne på twitter:  https://twitter.com/sanne_olsson?lang=sv

Källor:
svt.se
sv.wikipedia.org
merinfo.se
sydostran.se
resume.se
blt.se

intressant.se/intressant

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Annonser

Författare: zenzajannen

Intresserad av allt. Nyfiken sökare :)

Kommentarer inaktiverade.