Zenzationella Människor Et Facto

Lär dig mer om allt – fakta för alla

Skådisen, duktiga Leslie Hope med ögon att drunkna i och…

4 kommentarer

leslie hop1

… hon är ju så bra. Såg henne idag i filmen från 1996, First Degree som Hadley Pyne, suveränt spel mot Rob Loewe. Filmen värd att se åtminstone en gång. Hon heter alltså Leslie Ann Hope, (född 6 maj, 1965) i Halifax, Nova Scotia, och är en kanadensisk skådespelerska, mest känd för sin roll som Teri Bauer i 24 där hon spelar hustrun till huvudpersonen Jack Bauer, spelad av Kiefer Sutherland. Efter säsong 7 får man veta att deras dotter, Kim Bauer, har en dotter som hon namngav Teri, efter sin mor. Kim spelas av Elisha Cuthbert.

Jacks start i början av programmet med orden:
”Just nu planerar terrorister att mörda en presidentkandidat. Min fru och dotter har kidnappats … och människor som jag arbetar med kan vara inblandade i båda. Jag är federala agenten Jack Bauer, och detta är den längsta dagen i mitt liv.”

Leslie Hope igen – är 1,71 m lång och var gift 1994-96 med Jamie Angeli, ett barn, Mackenzie Angeli.  Gift med Adam Kane (2005 – 2015). Fotografen, producenten och regissören. Leslie är syster till Stephen Hope. Dotter till  Ann och Frank Hope.

Disney ABC Television Group's "TCA Winter Press Tour"
Hon har medverkat i kanadensiska och amerikanska filmer och TV-serier. Hon utexaminerades från St Michael universitet 1982.

Hennes första filmroll var i den kanadensiska filmen Ups and Downs år 1981, som spelades in i Victoria. 1987 spelade hon rollen som Madeleine Henry i TV-miniserien Krig och hågkomst. Och rollen i 24 som nämnts var hon med i första säsongens 24 avsnitt, 2001-02. Ett välbekant ansikte även i övrigt, mycket film, TV – 2005-2006 verkade hon som justitieminister i USA, Melanie Blackston i fem episoder av Commander in Chief och är med i The Mentalist.

Hon har även återkommande roller i kriminalserie, NCIS (TV-serie) som marinsekreterare, Sarah Porter och i det rättsliga dramat, Suits, som åklagare Anita Gibbs.

Mina inlägg har varit still ett par dagar p.g.a. sjukdom idag akuten – och borrelia. Men vilja är bra även om det inte alltid hjälper 🙂 Nu antibiotika.

Källor:
house.wikia.com
imdb.com
en.wikipedia.org
starpulse.com
yborfilmfestival.com
nndb.com

 intressant.se

 Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Annonser

Författare: zenzajannen

Intresserad av allt. Nyfiken sökare :)

4 thoughts on “Skådisen, duktiga Leslie Hope med ögon att drunkna i och…

 1. Härligt med upplevelsen att ”drunkna i ögonen” 😊
  Usch och fy med borrelia, hoppas på snar bättring 💐

  Liked by 1 person

  • Ja, ett skönt uttryck!
   Jag blev riktig och tyvärr akut. Tack, man är ju optimist eller ser lösningar. Nu hoppet till mediciner! Fästingar, inser inte deras sluga leverne med att sakta leta upp platsen för vampyrism! Kan de bli kära? ⚠

   Liked by 1 person

 2. Tack för intressant läsning….usch och fy för borelia…..krya på dig kram vännen ❤❤❤

  Liked by 1 person