Zenzationella Människor Et Facto

Fakta om ALLT. Länka till vänner. NYA inlägg, klockan 08! 3100 inlägg. Våga lär mer år 2023!

Mia Parnevik som snart är mer känd än golfmaken Jesper…

miaparnevik

”Hon lovar att hon kan få i gång vilken fest som helst.” Ja, det är Mia det, talför och som ofta hörs. En öppen kvinna man som tittare har lätt tycka om. Jesper och Mia Parnevik bor i Jupiter, Florida, USA. Från 2015 är familjen med i serien Parneviks på TV3.

”Grejen är att jag inte kan skådespela”, säger Mia med ett skratt. 😀
Detaljfakta om Mia är inte så lätt finna om.

Mia är nu 48 år, från Örebro, maken är golfspelaren Jesper Parnevik som är 50 år, de har tre döttrar och en son (Penny, Peg, Philippa och Phoenix Parnevik). Namn på P.

De äldsta döttrarna, Peg, 20, och Penny, 18, har nu flyttat till Savannah i Georgia där ska de gå college.

Jesper och Mia har varit gifta sen 1994. Deras hem är en 1 300 kvadratmeter stor lyxvilla. Grannhus ägs av ex. sångerskan Céline Dion, golfspelaren Tiger Woods och basketikonen Michael Jordan. Jesper är född 7 mars 1965 i Botkyrka, Stockholms län, är son till ”imitatören” Bosse Parnevik.

2015 berättade hon för tv-tittarna om när hon opererade bort livmoder och äggstockar på grund av rädslan för cancer. Det skedde runt 2011 då hon genomgick operationen. Förra året, i våras, fick hon också åka in akut för kraftig huvudvärk, krisläge, men man fann att det måste varit migrän genom stress.

mianr2

Om parets möte?
”Hon var barnflicka, han skulle bli golfproffs. De träffades på en bar i augusti 1986. Hon var 18, han 21.”

Om vad hon saknar med Sverige? När maj månad kommer vill hon alltid hem till Sverige. Då saknar hon allt extra mycket. Släkt och vänner, maträtter och lukter. De har lantställe, ett radhus i Söra, i Åkersberga. I mars 2022 medverkade hon i Let´s dance, charmig, men åkte dessvärre ut ur tävlingen som första deltagare.


”Jag vill bli 90 och sitta där och vara en cool kärring, tillsammans med min man. Det är mitt mål” har Mia sagt. Familjen som ironiskt kallats Sveriges svar på Kardashians.

Deras båt heter – ”The Beauty and the bitch”.

Citat Mia:
”Vi har väldigt roligt, för att vi måste. För att överleva.”
”Allt som händer i programmet har hänt på riktigt och det kommer hända saker senare i säsongen när ni kommer tänka att det måste vara uppgjort. Men det är inte så.”

Charmigt program anser många och ändå med en del djup i.

Källor:
expressen.se
sv.wikipedia.org
parneviks.com
tv3.se
corren.se
hemmetsjournal.se
mitti.se
workout.se
imdb.com

Författare: zenzajannen

Intresserad av allt. Nyfiken sökare :)

Kommentarer är stängda.