Zenzationella Människor Et Facto

Lär dig mer om allt – fakta för alla

Indiepopbandet Viola Beach som olyckligt och tragiskt avled i kanalolyckan…

violab

Vi har sett nyheten, en hemsk och oförklarlig olycka. Vill hedra dem med att berätta vilka de var. Rubrikerna vi sett ”De fem män som omkom i Södertälje på lördagen har identifierats som brittiska medborgare. Inget tyder på tekniska fel på motorvägsbron som de körde av ner i kanalen med en hyrbil  på väg till Arlanda (E4).”

Fyra av männen tillhörde det brittiska indiepop-bandet Viola Beach – den femte var deras manager – och på bandets Facebooksida har vänner och fans börjat skriva sina kondoleanser. Där finns en bild från Norrköping, där de på fredagen spelat på tredagarsfestivalen Where’s the music. Några timmar senare inträffade olyckan på E4-bron.

Svenske John Olsson, 22, och hans band Psykofant delade loge med Viola Beach i Norrköping. Han blev därmed en av de sista att se bandet i livet innan deras bil störtade.
”De var extremt charmiga. Och vi pratade om deras hemby, Warrington.” sagt av John.

Bandet bestod av Kris Leonard (gitarr / sång), River Reeves (gitarr) Tomas Lowe (bas) och Jack Dakin (trummor) och manager Craig Tarry. (x) Viola Beach var en brittisk  grupp, som bildades i Warrington 2015.

Lyssna på dem: Viola Beach – Boys That Sing (Maida Vale session)
https://www.youtube.com/watch?v=LrhRlCf_NJM

Ett band på uppgång som fått mycket lovord och som tragiskt drabbades  ❤

Källor:
dn.se
expressen.se
mirror.co.uk (x)
en.wikipedia.org

intressant.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Annonser

Författare: zenzajannen

Intresserad av allt. Nyfiken sökare :)

Kommentarer inaktiverade.