Zenzationella Människor Et Facto

Lär dig mer om allt – fakta för alla

Reporter på TV4’s Nyhetsmorgon, Maria Forsblom, har dotter och nytt barn på gång!

mariafblom

Idag med info i bloggen – om tjejen som i TV alltid har ett smittande sätt. Det finns inte mycket finna vid sökandet, men – ni har sett henne numer i TV4. Hon heter Maria Linnéa Kristina Forsblom, bor i Nacka och född i september 1986, en tjej jag vill ha fast i morgonprogrammen 🙂 Igen 😀

Maria Linnéa Kristina Forsblom, har ex 2013 i augusti varit nöjesreportern som rapporterat om veckans stora nöjeshändelser. Och just den 11 augusti förra året stod det – ”Maria Forsblom sänder sin allra första Nyhetsmorgon och har laddat med ett fullt program!”

Hon jobbade som vikarie för Tilde de Paula som rapporterade från Brasilien och den här  tjejen gör det görbra, med både kunskap och charm. Ja, experterna är ense med mig, ta det lugnt, Tilde kom ju tillbaka. Maria är – livereporter och scripta på Nyhetsmorgon och TV4Nyheterna Stockholm, Sverige, Medieproduktion.

Tidigare även videoreporter på TV4 Sverige, scripta på frilands, utbildning på Kärrtorps gymnasium. Sambo med – Nils Emil Hägglöf. Maria har också berättat om sitt möte med TV-profilen – Jay Leno.

Nyaste nytt?
”Maria Forsblom, 28, och sambon Erik Häggblom, 31, väntar sitt första barn i december. Maria visade nyligen upp sin gravidmage på Instagram när paret var på semester i Bahamas.”
”Jag har en hormonsjukdom som gör att det kan vara mycket svårare att bli gravid, så jag hade ställt in mig på en kamp.” 

Och idag 9/12:
”Nyhetsmorgons flygande reporter Maria Forsblom avtackas inför sin föräldraledighet då hon snart ska föda sitt första barn.” Japp, ses…♠  Uppdaterat! De fick 2015, en flicka på 2710 gram, namn Milla! 💗 maria-forsblomx

Julen 2017 ser vi henne åter i Nyhetsmorgon! Stanna! 😄

Och senaste uppdateringen 17/2-18: ”Nyhetsmorgons Maria Forsblom är gravid.” I sändning 30 november 2017, nämner hon att hon är halvvägs. Ja, cirka mitten av april? 🙂 TV4:s festligaste och djärvaste reporter som testat allt 🙂

Källor:
tv4.se
twitter.com
se.linkedin.com
aftonbladet.se
tv4play.se

intressant.se/intressant

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Annonser

Författare: zenzajannen

Intresserad av allt. Nyfiken sökare :)

Kommentarer inaktiverade.