Zenzationella Människor Et Facto

Lär dig mer om allt – fakta för alla

Heath förlorade vårdnaden om sina barn, kom till rätten i full naziuniform…

bild1

Idag en berättelse som jag först inte trodde på. Det handlade om en vårdnadstvist och det gällde tre barn. En märklig historia och detta hände. En fader, Heath Campbell – gav sina barn namn med tydliga nazistiska kopplingar och förlorade vårdnaden. Sedan dök fadern upp i familjerätten i full naziuniform och Hitler-mustasch. Denna dag gällde det att han ville hävda rätten att få umgänge med sin yngste son, Heinrich Hons Campbell. Pojken togs om hand av myndigheter i New Jersey 2011, bara 16 timmar gammal.

Paret blev kända redan 2008 då en lokal supermarket vägrade skriva Adolf Hitler Campbell på sonens födelsedagstårta. Föräldrarna sa då att de utsattes för diskriminering. Barnens mamma, Deborah Campbell, har själv frånsagt sig vårdnaden om sina barn. De tre barnen gav fadern följande namn: Adolf Hitler Campbell, ca 9 år nu, JoyceLynn Aryan Nation Campbell, 8 år, och Honzlynn Jeannie Campbell, 7 år (ska även finnas ev. ett barn vid namn Honzlynn Hinler, enligt uppgift).

Man kan tycka att det borde vara förbud ex för vissa namn, men upprinnelsen var att mannen, 43 år, och barnens mamma, Deborah 33 år, miste vårdnaden efter rapporter om övergrepp i hemmet. Föräldrarna själva hävdade att det i stället är barnens nazistiska namn som är orsaken till att de förlorade vårdnaden.

Detta gjorde att familjen hamnade i fokus för sociala myndigheter och – 2009 omplacerades barnen i fosterhem och föräldrarna förlorade vårdnaden året efter. Pappan menar att några övergrepp aldrig förekommit.     

Han vidhåller att det handlar om namnen och att våld ej förekommit.
Vem är mannen då? Heath Campbell är ledare av den nynazistiska organisationen Hitler’s Order som han bildade i juni 2012 och även då började bära uniform. Han har även flera tatueringar – bl.a. en svastika på halsen. Han hade även med sig en kvinnlig medlem till rätten, även hon klädd i naziuniform. Hennes namn är Bethanie White. 

bild2

Heath har sagt att han inte sett sina barn på två år och att de tre äldsta är bortadopterade till andra familjer. På frågan om han trodde hans val att bära uniform i rätten skulle hjälpa honom svarade han att det om de vore bra domare och bra människor skulle se till insidan, inte vad som syns på utsidan. Beslutet gav dem ej någon rätt.  

Campbell och hans tredje fru, Deborah Campbell, aka Deborah McCollum bor isär – men senaste var att hon fortfarande lever med honom och hans nya flickvän. I mars i år var Deborah anklagad för grov misshandel efter ett bråk med flickvännen. Hon erkände sig skyldig till ringa misshandel. Campbells nionde barn, fött att Bethanie Zito i Pennsylvania, togs också i skyddshäkte strax efter födseln 2013. Sekter finns, sjuka människor likaså, stackars barn…

Källor:
policymic.com
nypost.com
nyheter24.se
aftonbladet.se
metro.se
Intervju: NBC10

intressant.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Annonser

Författare: zenzajannen

Intresserad av allt. Nyfiken sökare :)

Kommentarer inaktiverade.