Zenzationella Människor Et Facto

Lär dig mer om allt – fakta för alla. Om det du undrat över, inom alla områden.

James Bonds fru och barn, släkt och ålder, alla fakta…

giftermåltracybond

Vad vet vi egentligen om muskelknutten, många mäns favorit ( kvinnor?) James Bond, mycket kanske är okänt som om hans familj och historia. Hans far är Andrew Bond och modern – Monique Delacroix Bond.

James vet alla är Agent 007, en gång var han gift – med Teresa di Vicenzo, som han miste och blev änkling. Han har också haft förhållande med  Kissy Suzuki och Harriett Horner, överraskande nog ett barn – James Suzuki Bond (son med Kissy).

Denna brittiska agent har några kända släktingar, Charmian Bond (moster) och Max Bond (farbror).

Vet man när James är född? Nej, hans födelseår är okänt eftersom Fleming (författaren av böckerna om Bond) ändrat datum och tider för evenemang. De flesta forskare och biografier i ämnet anser att han var född antingen 1917, 1920, 1921, eller 1924.

Fleming sade aldrig var James Bond föddes, även om folk har spekulerat utifrån hans verk. I You Only Live Twice avslöjar Bond att han är son till en skotsk man, Andrew Bond, i Glencoe, och en schweizisk mor, Monique Delacroix, i Canton de Vaud.

Unge mannen James Bond tillbringade mycket av sitt tidiga liv utomlands, blev flerspråkig, ex. tyska och franska på grund av hans fars arbete som försäljare av försvarsmateriel. När hans föräldrar omkommer i en bergsklättringsolycka i Aiguilles Rouges nära Chamonix, blir då 11-årige James föräldralös. Efter detta får han bo med sin faster, fröken Charmian Bond, i Pett Bottom by, där han avslutar sin tidiga utbildning.

Han går senare på Eton, men får sluta då han får problem där med en flicka och han blir av med sin oskuld som 16-åring, vid ett första besök i Paris, i novellen ”Ur en måltavla”. Några av Bonds utbildningar bygger på Flemings egen, både att ha gått på Eton och universitetet i Genève.

I I hennes majestäts hemliga tjänst, en av de bättre enligt mig, gifter sig James Bond, med Teresa ”Tracy” di Vicenzo, men hon dödas på deras bröllopsdag – av en fiende sedan långt tillbaka, Ernst Stavro Blofeld. I filmversionen spelas Tracy av skådespelerskan Diana Rigg.

kissy

Dame Enid Diana Elizabeth Rigg, född 1938, är en engelsk skådespelerska. Hon är kanske mest känd för sina skildringar av Emma Peel i The Avengers och anses vara en sexsymbol och en ikon för 1960-talets feminism.

Bond aktuell igen nu, visas på kvällarna ofta med två filmer på rad. På bild ser hans fru Tracy – när de ingår äktenskap, överst och hans barns mamma Kissy.

Källor:
en.wikipedia.com
007.com
imdb.com
sv.wikipedia.org

www.intressant.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Annonser

Författare: zenzajannen

Intresserad av allt. Nyfiken sökare :)

Kommentarer inaktiverade.