Zenzationella Människor Et Facto

Lär dig mer om allt – fakta för alla

Se Lilia Stepanova från Moldavien, musiker och akrobat…!!!

Lilia Stepanova bow and arrowEn begåvad musiker som upptäckte en fantastisk förmåga att böja sin kropp i fantastiska lägen och avancerat – lärt sig skjuta med båge och pil – med fötterna.

Lilia Stepanova, kanske har du hört talas om henne, från USA:s Got Talent? En vacker, ung tjej som tränar dagligen, intensivt och för ex fem minuter på scen värmer hon en timma innan. Numer har hon också elever i detta med att lära sig bli böjbar med kroppen.

Lilia Stepanova är född 29 juli 1987, är en ”contortionist” – en ovanlig form av fysisk kroppskännedom, som innefattar otroliga böjningar av den mänskliga kroppen. ”Förvridning” är ofta en del av akrobatik och cirkus samtidigt. I allmänhet har ”contortionists” ovanligt, naturlig flexibilitet, som sedan förstärks genom gymnastikutbildning, för att skaffa den krävs intensiv, kraftfull och smärtsam utbildning.

Lilia föddes i i Chisinau, Moldavien, till föräldrar som också var ”contortionister”, hon tror hennes fantastiska förmåga har gått i arv från hennes atletiska föräldrar – Alex och Ina som var professionella artister när hon var ung. Hon började träna med sin mor vid fem års ålder.

Hon är själv mörkblond, har gröna ögon och knappa 150 cm lång, bra sångröst. Från och med 2010 bor hon i Las Vegas, Nevada, där hon är känd för att uppträda på många NBA (National Basketball Association), basketmatcher i pauser. (NBA bildades f.ö. 6 juni 1946, New York City, USA).

lill

National Basketball Association (NBA) är den mest framstående manliga, professionella, basketligan i Nordamerika. Hon är också känd för sin förmåga att handbalansera på käppar. Enligt uppgift dejtade hon också en basebollspelare, Horace Lawrence, född januari 1981.

Se video med Lilia: http://www.youtube.com/watch?v=EVqdhrTIl18

Föreställningar där hon framträtt som gästartist, bland annat: ”USA:s Got Talent”, ”Jimmy Kimmel Live” och ”E: 60”, samt någon reklamfilm. En häftig tjej att se…

Hemsida:
www.officialliliastepanova.com

Källor:
en.wikipedia.org
trueknowledge.com
contortionistsunite.ning.com
dailymail.co.uk
whatsonxiamen.com

www.intressant.se

 Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Annonser

Författare: zenzajannen

Intresserad av allt. Nyfiken sökare :)

Kommentarer inaktiverade.