Zenzationella Människor Et Facto

Lär dig mer om allt – fakta för alla

Navy CIS, kriminalteknikern Abby gör den sevärd och vilken tjej!

pp1 pp2

Precis som hennes karaktär har Perrette ofta fått frågan om hon är goth eller punk, hennes svar är ”Vem bryr sig?” Abby, en kanonintressant tjej. Mycket kunskap och empati. Serien NCIS är en amerikansk TV-serie om en grupp agenter tillhöriga den amerikanska marindepartementets civila kriminalpolis – Naval Criminal Investigative Service – som utreder brott där militär personal ur flottan och marinkåren är inblandade. Abby, den färggranna och sköna är:

Pauley Perrette, kortnamnet är ”P”, längd: 1,78 m, född 27 mars 1969 i New Orleans, Louisiana, är en amerikansk skådespelerska. Hon är bland annat känd för rollen som kriminalteknikern Abby Sciuto i TV-serien NCIS. Hon är också publicerad författare och civilrättsadvokat! Perrette föddes i New Orleans och har bott i Georgia, Alabama, Tennessee, North Carolina, South Carolina, New York, New Jersey och Kalifornien. Hon studerade kriminalteknik på University i Georgia.

Gift först med – Francis ”Coyote” Shivers (2000 – 2004) (skilda). Hon har beviljats ​​besöksförbud mot honom sedan hon lämnade honom; Hon har gjort gällande att Shivers utsatte henne för fysiskt, känslomässigt våld och sexuella övergrepp under och efter deras äktenskap och jämfört honom med en nazist. Han är ”besatt” har han förklarat och har ändå ny fru, men efter tio år vill hon förlänga besöksförbudet, aktuellt 2014. Han ser sig som beskyddare av henne och hennes djur, men båda anser den andre är stalker.

Hon gifte sig senare med Michael, en ny man, men ej ett juridiskt korrekt bröllop i Hollywood 2009. Han var fotograf Michael Bosman.

I december 2011 meddelade hon sin förlovning Thomas Arklie. f.d. brittisk marinsoldat. Hon har hela tiden vägrat gifta sig då hon anser även homosexuella ska ha samma rättigheter, även om hon ej är det. Hon har en syster – som hon avgudar, och en far, medans hennes mamma gick bort 2002.

Perrette har arbetat i flera år i tv och på film, gör mest reklamfilm, musikvideor och kortfilmer, arbetade som bartender en gång i New York. Förutom att agera, är Perrette poet, fotograf, en älskare av musik av alla slag, och en passionerad förespråkare för medborgerliga rättigheter. Under 2007 producerade hon en dokumentär om just de amerikanska rättigheterna med författaren Mark Lane. Hon är även medlem i Hollywood United Methodist Church.

I en intervju 2005 sa Perrette att hon har en livslång ‘kriminalitetisk besatthet’. Hon har pluggat sociologi, psykologi och brottsvetenskap. Hon började med examen i brottsvetenskap – därefter ut i nöjesbranschen. Hon spelar nu en kriminalteknisk forskare, hennes tidigare karriärs mål.

Perrette har även spelat in en egen låt, ”Fear” under namnet ”Stop Making Friends”, den var med i ett avsnitt av NCIS. Dessförinnan har Perrette varit frän leadsinger i Los Angelesbandet Lo-Ball, bara kvinnor, med artistnamnet Pauleys. En låt av Lo-Ball, ”Can’t Get Me Down”, kan höras under filmen Legally Blonde.

Perrette stödjer många välgörenhetsorganisationer, inklusive djur – ex. amerikanska Röda Korset, för medborgerliga rättigheter och även de homosexuella. Hon har arbetat med America’s Most Wanted, i februari 2004, staden Prattville, Alabama donerade hon en check på $ 10 000 till, som använts för att komplettera erbjudandet om en belöning för information som leder till gripandet av den person som dödade Shannon Paulk.

Paulk var från Prattville, Alabama, i närheten av där Perrette en gång bodde som barn. Perrette donerade också $ 10 000 till Detroit som ska användas som en belöning för information om försvinnandet / mordet på Raven Jeffries, en 7-årig flicka från Detroit. Hon frågade också dem om hjälp att hitta den person (-er) som dödade hennes vän, Lisa Williamson, hon mördades 2007 efter att hennes hem i Detroit sattes i brand. Under 2009 arbetade Perrette med USA s Most Wanted om fallet Tammy Vincent.

Perrette använder inte några sociala nätverkssajter som ex. Facebook. Profiler på sådana webbplatser är bedragare, anser hon. Om tro säger hon att det som håller henne stark är just – tron. Tron på Gud, tron på sig själv med tiden i förändring, i oändlighet, i motståndskraft, möjligheter, öde, lärande, likheter och skillnader i oss alla. Men framför allt annat, en tro på det faktum att någon har allt under kontroll – oavsett hur illa det kan verka. Hon har sagt att ”om allt annat misslyckas, skulle hon vilja vara en säkerhetsvakt.”

Hon är även en mycket passionerad djurälskare och har tagit hand om två övergivna hundar, den ena är en Chihuahua som heter Cece. Hon har en tatuering på sidan av fingret som lyder 12:21 som står för Romarbrevet kapitel 12, vers 21 – aldrig att besegras av det onda, utan besegra det onda med det goda. Visst är tjejen annorlunda?

I serien som omtalas i TV kan vi se i huvudrollerna bl.a. Mark Harmon, Cote de Pablo, Michael Weatherly o. Sean Murray. Serien hade premiär i september 2003 på CBS. Producent är Donald P. Bellisario. Perrette också delägare i ”Donna Bells Bake Shop” i Manhattan.

Källor:
imdb.com
en.wikipedia.org
fimho.co

http://intressant.se/intressant

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Annonser

Författare: zenzajannen

Intresserad av allt. Nyfiken sökare :)

Kommentarer inaktiverade.